UN PAS IN URMA SERAFIMILOR

Un pas în urma serafimilor

Cel mai așteptat debut în lungmetraj al anului, „Un pas în urma serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu, a fost lansat pe marile ecrane din România, în această toamnă, pe 22 septembrie 2017.
„Un pas în urma serafimilor” îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.
Gabriel este un adolescent în vârstă de 15 ani, care își dorește să devină preot și intră într-un seminar orthodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv și un professor laic viclean, corrupt și fără scupule, studenții învață că minciuna, furtul, trișatul, jocurile de noroc și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească la perfecție pentru a rezista în seminar.
Cine va absolve și va ajunge preot? Ce fel de preoți vor devein după câțiva ani petrecuți într-un asemenea sistem?
Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=XOnU2eeilFo
Trailer Oficial: https://www.youtube.com/watch?v=wqC19z8Ayr8

[showseats id=70]