Afis USV NY Blackout

Rock cu trupa Scarlet Aura

Scarlet Aura – trupă de melodic rock/metal, relativ tânără, și-a dovedit valoarea și talentul, câștigând inima și voturile audienței de atunci și din întreaga lume după ce a obținut locul câștigător la Kavarna Rock Fest – în 2014 din Bulgaria.
În scurt timp, Scarlet Aura, a fost numită cea mai de succes trupă de rock din România, cântând alături de legendarele trupe precum: Europa, Helloween, Nazareth, Accept, Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maids, Delain, Beast Beat, Dave Evans și multe altele, precum și pe multe alte scene și festivaluri din întreaga țară.
Începând cu lansarea albumului lor de debut „The Rock Chick” în 2014 prin intermediul Universal România, formația „Aura” (Nimbus, Energy Field) iar împreună cu Tarja Turunen în turneul „The Shadow Shows”, în octombrie 2016, în nu mai puțin de nouă concerte, s-au făcut cunoscuți în Germania, Elveția și Austria.
Scarlet Aura a lansat în acest minunat turneu cel de-al doilea album „Falling Sky”. Turul „Falling Sky” a continuat și în 2017, participând la diferite festivaluri din Europa, inclusiv Festivalul Rock Midalidare (BG), în iunie 2017, cu Doro Pesch și Gotthard și unde Doro a invitat-o pe cântăreața Aura Danciulescu să se alăture pe scenă și să facă un duet împreună, povestea trupei continuând cu noile contracte de management și înregistrari.
Noul single „The Beast Within Me” este lansat pe 1 septembrie 2017, urmat de lansarea noului album „Memories” la sfârșitul lunii septembrie 2017.
“ Scarlet Aura este energie, este pozitivism, lumină, ambiție și iubire”.
____________________________
Locație: Auditorium ”Joseph Schmidt”, ora 19.00
Prețul unui bilet este de 10 Ron pentru studenți, elevi și pensionari – biletele se pot achiziționa de la sediul CCS.
Prețul unui bilet întreg este de 20 Ron.

[showseats id=76]