Afis USV NY Blackout

ANUNȚ IMPORTANT!

Potrivit Legii nr. 75/1994 în zilele de doliu naţional (stabilite prin Hotărâre de Guvern pentru datele de 14, 15 și 16 decembrie 2017), posturile naţionale de radio şi televiziune, dar şi instituţiile de cultură trebuie să îşi adapteze programul, iar toate manifestările culturale, artistice şi sportive programate pentru zilele de doliu sunt amânate.

DIN ACEST MOTIV PROGRAMUL SPECTACOLELOR ORGANIZATE DE CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR SUCEAVA SE MODIFICĂ ASTFEL:

  1. În loc de spectacolul cu grupul umoristic ”VOUĂ” din data de 12. XII. 2017 se va desfășura spectacolul de muzică și poezie ”TEME-TE FEMEIE”, cu Ștefania Iacob, Sorin Poclitaru, Gabriela Grădinariu și Sebastian Ionel. Grupul umoristic ”VOUĂ” va fi prezent pe scena Auditorium ”Joseph Schmidt” (cel mai probabil) în prima jumătate a lunii martie 2018.
  2. Concertul susținut de artistul cu numele de scenă RANDI (care ar fi trebuit să se desfășoare pe data de 14 decembrie 2017) va fi reprogramat pentru anul 2018.
  3. Concertul susținut de cunoscuții cantautori Alifantis & Zan și Baniciu & band se reprogramează pentru data de 23 decembrie 2017, ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele cumpărate on-line sau de la sediul Casei de Cultură a Studenților (sau Casa de Cultură a Sindicatelor) sunt valabile pentru datele de mai sus, iar, dacă doriți să vi se returneze contravaloarea biletelor, vă rugăm să vă prezentați la sediul CCS, de pe strada Zorilor, nr. 6, cu biletul sau dovada achiziționării biletului on-line (pe telefon, sau listat).