Love Me Tinder 19 Ian 2023

„LOVE ME TINDER”

„LOVE ME TINDER”, de Kata Győrfi, regia Cosmin Panaite!
„LOVE ME TINDER” este un spectacol despre tineri și căutările lor, despre dragoste neîmpărtășită, despre vulnerabilitatea de a fi tu însuți în prezența unei persoane pe care abia ai cunoscut-o.
Spectacolul vorbeşte cu multă candoare despre dificultăţile noastre de a relaţiona cu alţi oameni, în contextul în care ne desfăşurăm vieţile tot mai mult în mediul online.
Experienţa folosirii unei aplicaţii de dating, precum Tinder, este diferită pentru fiecare persoană, în funcţie de aşteptări şi căutări. Nevoia de a nu fi singur, nevoia de validare, nevoia de a interacţiona cu alte persoane ia forme noi în epoca digitală. Ne lăsăm conduşi doar de aparenţe? Încercăm, în vieţile noastre reale, să optimizăm algoritmii, precum în virtual?
Un spectacol simplu şi sincer, cu muzică live interpretată de actori.
Distribuția spectacolului: Irina Coștiug, Anna Dulgher, Irinel Rusu, Nicu Zamari, Luminița Andruh, Radu Andonie
Regia tehnică: Ilie Doroftei
Durata spectacolului: 1 oră
Prețul unui bilet este de 10 lei, prețul unui bilet pentru studenți, elevi și pensionari este de 5 lei.
Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri, între orele 9-17 sau de la Auditorium Joseph Schmidt, de la ora 18.00, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.
Accesul publicului în sală se face începând cu ora 18.30. După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.
[showseats id=183]