AUTOPORTRET 10 Ani Fabulinus

AUTOPORTRET

10 ani de teatru studențesc în Suceava!
AUTOPORTRET
inspirat de Rose Ausländer
Regia: Cosmin Panaite
Distribuția: Luminiţa Andruh, Polya Zubati, Elian Agache, Costin Bucătaru, Radu Andonie
Cea de-a patra reprezentație a spectacolului va avea loc la sala Auditorium Joseph Schmidt, marți 23.11.2021, ora 19.00.
Accesul la spectacol va fi pe baza de invitație, în limita locurilor disponibile conform normativelor în vigoare (30% din capacitatea sălii).
Invitațiile se pot procura de la sediul CCS, str Zorilor, nr 6 (lângă Auto Albina).
La intrarea în sală, spectatorii au obligația să prezinte organizatorilor certificatul digital European (green pass COVID), al cărui cod QR va fi scanat.
La acest eveniment se vor respecta toate normele în vigoare privind limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV2.
*Spectacolul de teatru AUTOPORTRET, inspirat de Rose Ausländer, regia Cosmin Panaite, este parte din proiectul internațional ‘Selbstportrait – Versuche der Verortung’, finanțat de guvernul federal Germania, biroul pentru cultură și mass-media (BKM) și guvernul regional Bezirk Schwaben, biroul pentru parteneriatele europene, sprijinit de Consiliul Judetean Suceava și Consiliul Regional Cernăuți.
**Spectacolul este prezentat de Teatrul Studențesc Fabulinus, fondat în 2011, trupa de teatru a Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava și a Casei de Cultură a Studenţilor Suceava.
23 Noiembrie 2021, ora 19.00
Auditorium „Joseph Schmidt”